Bagajul de cunostinte


Prin aceste articole vreau sa va impartasesc din cunostintele acumulate de-a lungul anilor in diverse domenii interesante si folositoare in viata de zi cu zi, care se invata sau nu de la generatiile de dinaintea noastra. Caci poate nu au timp mamicile sau bunicile sa ne invete toate trucurile cunoscute de ele. Si cum vorba aceea, "cate bordeie, atatea obicee", nu le poti sti chiar pe toate doar aplecand urechea la matusi, vecini sau cunoscuti, pentru ca intotdeauna vor fi nenumarate lucruri noi si folositoare de aflat. Iar aici puteti gasi una din acele surse de informatii, pentru diverse domenii.
Mi-am propus sa va destainui din secretele gospodinelor - si nu numai - diverse sfaturi si solutii simple de aplicat; despre "bucatariseli", indepartarea mirosurilor sau a petelor, solutii naturiste la problemele de sanatate, si multe altele.
Sper sa va fie de folos informatiile gasite in acest blog, asa cum si mie mi-au fost de ajutor. Nu va sfiiti sa aduceti comentarii, sugestii sau intrebari. Orice parere este binevenita.


Bookmark and Share

Niciun comentariu: