* nucile sau alunele ce urmeaza sa fie adaugate intr-un aluat se amesteca mai intai cu o lingura de faina (indepartand apoi surplusul de faina) pentru a nu se lipi sau inmuia;
* pentru a raci rapid o sticla de sampanie sau vin, aseaz-o intr-un vas inalt, pe langa gheata si apa adaugand si un pumn de sare; se va raci mult mai repede;
* pentru a echilibra optic o camera prea lunga, vopseste capetele mai inguste cu o culoare mai inchisa decat lateralele;
* pentru a inlatura mirosul de afumat al vaselor de bucatarie, clateste-le cu putin otet diluat in apa;
* o incapere joasa va parea mai inalta daca folosesti draperii cu dungi verticale si folosesti decoratiuni lungi: lampi de camera cu picior lung, plante inalte (dar nu stufoase), si alte obiecte decorative.
5 secrete pentru tine #3
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu